vineri, 20 noiembrie 2009

Revizie tehnică pentru neuroni

Neuronii mei sunt în revizie tehnică şi nu pot să mă gândesc la unele ştiri care sunt difuzate. Efectiv îmi stă mintea în loc la unele chestiuni legate de estetică. Ştiţi la ce mă refer? Există trafic cu grăsime umană. Cum? Autorităţile peruane au arestat patru persoane care au comis crime pentru grăsimea celor ucişi. Deci îşi alegeau victimele în funcţie de "mărimea" lor corporală. Le ucideau cu sânge rece iar pleşurile erau aruncate într-o groapă comună. De ce făceau asta? Grăsimea extrasă din cadrave era folosită în industria cosmetică, direct companiilor europene sau americane pentru 15.000 de dolari kilogramul. Extracţia aceasta se foloseşte la creme şi diverse produse cosmetice. Indivizii sau individele vizate erau răpite, apoi ucise şi într-un final azvârlite cu grămada într-un loc comun. Trafic de grăsime! La aşa ceva nici nu aş fi putut să mă gândesc în această viaţă şi de asta spun că neuronii mei sunt în revizie tehnică. Cum aş putea să mai folosesc o cremă ştiind că ea conţine particule de om, viaţă spulberată de nişte traficanţi, grăsime care a "stagnat" până a fost prelucrată. Aceste companii sunt multe la număr, dar ar fi fost imperios necesar să le menţioneze pentru că eu una vreau sa ştiu de unde achiziţionez un astfel de produs. Dacă tot e aşa de "eficace" grăsimea pentru hidratare să spunem, de ce mariile companii nu apelează la operaţii chirurgicale, drenaje şi liposucţie de unde să se "alimenteze" cu materie primă. Pun pariu că ar fi milioane de indivizi care ar recurge la o astfel de operaţie în schimbul remodelarii corporale, a unei sume impresionante de bani şi ar trăi în continuare. De ce trebuie să se ucidă pentru acest trafic? De exemplu, există emisiunea aceea renumită "Pe muchie de cuţit" la Pro TV unde se fac o sumedenie de astfel de operaţii de înfrumuseţare şi estetică corporală.

Cum sună să vezi la ingredientele unei creme că scrie ceva de genul: ne rezervăm dreptul de a vă oferi cea mai inovatoare cremă cu grăsime umană din burţile grăsanilor din Peru? Asta e în mintea clienţilor pe această categorie, care nu ar mai cumpăra un asfel de produs nici în miile de ani. Sau numai cei care nu sesizează chestiunea macabră şi sumbră. Evident că nu ar avea atâta demnitate, chiar şi sub o exprimare pompoasă şi vandabilă, să menţioneze ce conţine o anumita cremă pentru o anumită "defecţiune". Mai degrabă spun: conţine coenzima q10, vitamina E, uleiuri nu-ştiu-de-care ş.a.m.d. care reduc vizibil ridurile, hidratează în profunzime, remediază aspectul de piele iritată şi toate celelalte clişee estetice în industria cosmetică. Al naibii dacă pot să îmi revin când aud dintr-astea.

În ce rahat de lume trăim? De ce naiba nu se fac şi tratamente de piele din excremente de cangur? Cu puţin parfum nici nu ştii cu ce naiba de soluţie te masezi. Sunt de acord că în anumite afecţiuni sau boli este indicată urina umană pentru însănătoşire dar asta e cu totul altă poveste. Aici subliniam aspectul unei GRĂSIMI provenite din CADAVRE care s-au demonstrat că erau aproape să intre în putrefacţie totală dat fiind faptul că nu se mai recunoşteau leşurile victimelor. Unde naiba a dispărut integritatea şi aspectul moral, conştiinţa şi toate celelalte valori în toată această chestiune?

Cred că este necesară o revoluţie a ştirilor care să nu mai dea idei "geniale" psihopaţilor, criminalilor, infractorilor etc. De la trafic de carne vie, la trafic cu grăsime MOARTA. Surprinzătoare evoluţie în materie umană vandabilă. Trebuie o recenzie drastică a posturilor de televiziune care emit astfel de ştiri, măcar să fie difuzate la ore târzii când de exemplu un copil nu are acces la astfel de informaţii.

Cât de "genială" poate fi materia cenuşie a acelor ucigaşi şi cât de departe şi în viitor pot să gândească nişte oameni fără conştiinţă? Tot am zis că nu are ce să mă mai mire în toata această apocalipsă prelungită şi alimentată pentru un sfârşit mai mult decât tragic. Dar uite că mereu există ceva să mă surprindă ce vine de la iniţiativa unor senili. Ferească D-zeu de ce urmează să se întâmple mai departe, căci Diavolul monopolizează creiere slabe şi fără substanţă, ia forma unor "OAMENI" (dacă se pot numi aşa) diabolici dispuşi să facă muuuulte şi capabili de ORICE rău absolut.

Punct. Şi De La Capăt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu