duminică, 29 martie 2009

De dragul anilor




O frumoasă întâlnire cu prieteni vechi din liceu, amintiri şi glume, discuţii de "oameni mari" şi pe alocuri cu iz de polemică. Vă prezint "diva" de Baia Mare şi "VIP"-ul de Cluj (cu numele lor de scenă Cinderella şi Dolce Banana) prezenţi în carne şi oase la Desperado şi Oktopus. După o seară de pomină cu promoţii Ursus, Cola şi cafea vă aduc la cunoştinţă postarea personalităţilor. Aceasta este lady Di - Cinderella, diva de Baia Mare. Urmează încântătoarea prezenţă a lui Dolce Banana. Şi într-un final persoana mea...

3 comentarii:

  1. Ai de capu meu :))) de ce ai pus asemenea specii rare la tine pe blog? Nu o sa mai scap iar de paparatzi, iar poze pe strada, prima pagina...offf. Oricum esti dusa rau!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. aceste exemplare, de pitzi and cocalau sunt cei deviati dintr-o secta aparte, denumita generic de cunoscatori"fesan icon nechemondeo"
    sunt un produs nou pe piata datorita comportamentlui lor "de Coltau" si prezinta grave efectiuni la sistemul nervos
    pentru informatii suplimentare va rog adresati-va de urgenta mie....


    '

    RăspundețiȘtergere
  3. vizionand acest blog,in calitate de diva (tin sa-ti multumesc pentru asta),raman placut surprinsa de eforturile tale de a promova aceste personalitati cu afectiuni grave la sistemul nervos...cum bine spunea..un alt "afectat".

    RăspundețiȘtergere