miercuri, 1 aprilie 2015

Tricouri mișto pe www.adcadou.ro

Aprilie, amalgam de stări sufletești: melancolie și renaștere, stare de hibernare prelungită și poftă de viață, astenie și hiperactivitate.

Frigul vine în stare de melancolie. Rătăcește prin vântul rece și tăios, s-ar instala din nou, dar primăvara îl sfidează. E ultimul suflu de ger, ultima zvâcnire a iernii...

Natura e zgribulită, dar are putere. Soarele iese mai devreme și e mai blând.

Ești în pană de idei pentru un cadou mișto? Eu aș da drumul la purtatul  de tricouri faine, pline de viață, amuzante, potrivite pentru oricine. Mi-am făcut două deja și nu mă opresc fiindcă raportul calitate-preț e chiar confortabil. O să revin cu poze-mărturii :-))) ca să nu aveți impresia că mă laud degeaba :-))). Se pot personaliza cu orice text, imagine, gând, mesaj, clip-art etc. Merită să încercați aplicația și să va jucați. Din câte știu, privitul e gratis și oricum pierdem mult vremea pe internet...

Uită-te la categoriile de tricouri de pe site-ul www.adcadou.ro și sigur vei găsi unul care-ți place ție sau unui prieten de-al tău, unul pe care vei dori să-l ai pe altă culoare ș.a.m.d.

Mai am eu porniri dintr-astea să susțin, să laud, să evidențiez și să promovez câte un produs/ un brand/ o reclamă/ o măslină,ceva... care îmi place, mă încântă și-mi dă o stare de bine. Și nu e copywriting! Și nu e nici lobby! E experiență proprie: ce am mâncat, ce am purtat și ce senzație am avut! :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu