duminică, 23 august 2009

Dragostea pentru Al Pacino

Mai ceva ca un adult plistisit de viaţă şi înnecat în gândurile lui mature, stau şi vegetez în faţa monitorului, gugăluind diverse pentru a-mi clarifica curiozităţile mele permanente despre viaţă. Ca o hibridă evidentă, nu îmi regăsesc laturile şi stările care mă alcătuiesc de regulă sau mă reprezintă. Ca să-mi astâmpăr pornirile agitate şi starea de anixietate, m-am hotărât să îmi pun un film pentru a mă delecta. Îmi arunc ochii pe site-uri cu filme şi caut însetată dar totuşi nedumerită ce film aş vrea să văd. Pe urmă mi-am adus aminte de actorii mei preferaţi şi bineînţeles că am optat pentru bunul şi impecabilul orator-actor Al Pacino pentru replicile lui măreţe şi transpunerea perfectă în pielea personajului. Metamorfozarea perfectă! O dicţie de invidiat, un orator înnăscut, un actor desăvârşit şi cu un joc scenic impecabil, Al Pacino mă fascinează prin prezenţa lui în Avocatul Deavolului. Prin câteva click-uri îmi satisfac dorinţa de a-l privi cu admiraţie şi cu o uşoară formă de idolatrie. Chiar dacă nu e o "capodoperă" sau un film de actualitate, e unul dintre filmele mele preferate, bineînţeles după Shawshank Redemption, The pursuit of Happyness, Eternal Sunshine of the spotless mind, The Godfather etc.

3 comentarii:

  1. Eu credeam ca introduci postari noi in fiecare noi in fiecare zi, sau doar cand ai "clienti-cititori" ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii, ma gandeam ca nu e chiar corect ce faci cu filtrarea mesajelor :)) da-le drumul din start, ce poti risca? Maxim pot aparea cateva injuraturi de la altii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E dreptul meu să public comentariile abia după ce le-am citit eu. E un blog personal şi până acum le-am acceptat pe toate fiindcă nu au existat înjurături după cum credeai tu că s-ar putea să existe acest risc...

    RăspundețiȘtergere