vineri, 22 ianuarie 2010

Pentru devoratorii de publicitate

conotatii peste conotatii, asocieri cu diverse lucruri, aluzii interesante, imaginatie foarte bogata, creativitate la maxim, inedit, nonconformist - asta inseamna publicitate comestibila, digerabila, adorata.


- batranica asta e bestiala. dupa limbaj tipic sudista. o femeie old-fasion dar foarte binevoitoare si atenta cu strainii atunci cand isi pierd "umbrela". nici nu o prinde rau rozul :D asociere intre internet si sexualitate. de fapt, la noi totul e conotativ: de la uleiul banal cu tente sexuale pana la umbrele dildo :))


ingenios. funny. ritmic. totusi nepotrivire de rasa ;), dar acceptabil ca si dimensiunea lor de plus, comparativ cu realitatea. puteti percepe diferenta de inaltime si nu numai dintre un urs si un iepuras? o sa iasa un iepurours care o sa indrageasca muzica :p

se irita ca are doar bricheta si tigarile nu. se enerveaza si se descarca pe o "umflatura" de sub covor care habar n-are ce este. saraca fata care isi cauta animalutul ei disparut. una dintre cele mai "smart" reclame la "tutunul care ucide", desi sunt altele mult mai "impunatoare".


Si asa mai departe. Sunt foarte multe funny, stupid and banned comercials. Dansuri lascive, atitudini ostentative, gesturi agresive etc.

Un comentariu:

  1. Se pare ca avem aceleasi pasiuni. :) http://zerocinci.blogspot.com/2009/12/noul-meu-hobby.html

    RăspundețiȘtergere